“Ida er god til at give ros og støtte, men også udfordre mine antagelser og stille spørgsmål, der får mig til at reflektere og sætter tanker i gang. Derudover har hun givet mig nogle konkrete værktøjer og udfordringer, som virkelig har vist sig at være brugbare og har ført til en mærkbar udvikling. Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Ida, og det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke er startet noget før.”

– Nuværende klient

Gennem Fisker-Performance tilbyder jeg coaching, kostvejledning og personlig træning. Som sociolog, proceskonsulent og træner har jeg flere års erfaring i at arbejde med mennesker i forandringsprocesser. Jeg motiveres af at sætte ambitiøse og realistiske mål på egne vegne, men jeg motiveres i lige så høj grad af at hjælpe andre med også at definere og indfri deres mål.

For mig er det vigtigt at tage udgangspunkt i den enkelte og lægge en plan, der så vidt muligt møder den enkeltes behov og præferencer. Jeg elsker at se mennesker flytte sig og gøre sig nye erkendelser, de kan bruge videre i deres liv. Det er også det, jeg kan tilbyde dig: et coachingforløb, hvor vi arbejder hen imod det forhold til kost og træning, der gør dig glad i din hverdag – og som du også selv kan føre videre, når forløbet er slut.

“Der, hvor jeg kan mærke den største forskel på mig selv, er helt klart det psykiske. Jeg hviler allerede langt mere i mig selv, og jeg føler mig tilpas i min egen krop. Det har jeg ikke gjort i mange, mange år.”

Kirsten

Tidligere klient

“Det ikke er det vægttab, som vægten viser, der betyder noget for mig. Det vægttab, der betyder noget for mig, er den vægt jeg “taber” fra mine skuldre, når jeg tager valg, der stemmer overens med det liv, jeg gerne vil leve. Det er også vægten fra de negative tanker i min hverdag, der stille forsvinder.”

Line

Nuværende klient

“Jeg startede egentlig mit forløb hos Ida for at få nogle værktøjer til at blive en bedre leder, da jeg til dagligt er teamleder i en vækstende IT virksomhed. Samtidig gav jeg hende friheden til at dykke ned i hvad som helst, som hun fandt interessant eller relevant at spørge ind til. Det skulle hurtigt vise sig, at der var langt flere lag i dette og flere problemstillinger at tage fat i. I løbet af de seneste måneder har jeg udviklet mig både professionelt, privat og personligt – og jeg har flyttet mig langt mere, end jeg havde drømt om. Forløbet er utvivlsomt noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Ida er nærværende, lyttende og behagelig at snakke med. Hun er god til at give ros og støtte, men også udfordre mine antagelser og stille spørgsmål, der får mig til at reflektere og sætter tanker i gang. Derudover har hun givet mig nogle konkrete værktøjer og udfordringer, som virkelig har vist sig at være brugbare og har ført til en mærkbar udvikling. Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Ida, og det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke er startet noget før.”

Rasmus

Nuværende klient

© Copyright - Ida Thyrring