Awesome Uge Part 3: Jeg er blevet mindet om, hvorfor jeg træner, som jeg gør

2. marts 2019 | af Ida Thyrring

Jeg har været syg det meste af ugen. Ikke syg på den der måde, hvor man er helt lille og fuldkommen overbevist om, at man nok ikke klarer den. Næ, syg på den der måde, hvor man er halvsløjeren, småsvimmel, lidt kradsen i halsen og nok på vippen til at bukke under, hvis man ikke lige respekterer tingens tilstand.

Jeg valgte ikke at træne og i stedet komme mig. Sådan ordentligt.

Det betød til gengæld også, at da jeg dukkede op nede i crossfithulen NORCE om lørdagen, glædet jeg mig helt ud i fingerspidserne til at få noget jern mellem hænderne. Selvom det ikke var e all out træning, men en mere moderat en af slagsen, så var det en kongetræning.

Kongetræning, fordi jeg blev mindet om, hvor privilegeret det er at kunne dyrke sin sport så meget, som jeg gør.

Kongetræning, fordi jeg blev mindet om, hvor meget jeg faktisk holder af det, og hvor meget jeg forstår mig selv igennem det.

Kongetræning, fordi den handlede om at have det fedt og gøre det, jeg nu en gang havde lyst til på dagen – og ikke kun at smadre igennem og skulle imponere mig selv med en PR i dit og dat.

Kongetræning, fordi jeg var sammen med alle de gode gutter i Mathias’ styrkeløftcrew, og der er bare noget med at være sammen om det.

Kongetræning, fordi den gav mig lyst til mere træning og vedligeholdelse.

Kongetræning, fordi jeg blev mindet om, hvorfor jeg gør det, jeg gør.

© Copyright - Ida Thyrring