Awesome Uge Part 2: Jeg har handlet på min intuition

2. marts 2019 | af Ida Thyrring

I denne her uge har jeg i høj gad handlet på min intuition. Det resulterede fx i at jeg rakte ud efter andres hjælp, fordi jeg ganske enkelt havde en følelse af, at det var det rigtige at gøre. Og at det også var okay at gøre.

Normalt tænker jeg gerne ting i stykker – i stykker på den måde, at jeg har nået at føre samtlige argumenter for og samtlige argumenter imod med det udfald, at jeg enten aldrig får handlet på mit oprindelige ønske, eller jeg føjer mig for min forestilling om, hvad andre måtte tænke om min handling = den er nok idiotisk, så jeg må hellere lade være med at udføre den.

Derfor føles det ret awesome at gå med sin intuition og mærke, at man faktisk godt kan stole på sit huntch. At man ikke altid behøver tænke sig til, hvad der er rigtigt, men at man også kan bruge sin krop og det, der rør sig på indersiden, til at navigere efter og træffe beslutninger.

© Copyright - Ida Thyrring